Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • CEL_SHX_Kyoto_Kinkaku-ji Temple.jpg
  • CEL_SHX_Tokyo_Skytree and Sumida River in Asakusa.jpg

Azië

Celebrity Cruises

Klik hier om te zien welke Celebrity Cruises afvaarten in 2019 naar Azië gaan.

Baoshan (Shanghai), China
Gelegen in het noordelijke deel van de stad Shanghai ligt Baoshan op het kruispunt van de Huangpu-rivier en de Yangtze rivier. Het is de geboorteplaats van Shanghai’s haven bijna 100 jaar geleden. Vanaf de voltooiing van China's eerste spoorlijn tot de oprichting van BaoSteel, China's grootste moderne ijzer- en staalonderneming heeft Baoshan ontwikkeld tot een opvallende wijk, gevuld met Chinese geschiedenis en cultuur.

Hong Kong, China
Het meest opvallende aspect van Hongkong is haar doordringende mix van oud en nieuw. Met gammele appartementsgebouwen geflankeerd door moderne hoogbouw, een gammele tram gevolgd door een state-of-the-art metro, kruiwagens worden door de straten geduwd daar waar Rolls Royces geparkeerd staan. Hong Kong is een studie in contrasten die voortdurend verrassen. Voeg aan deze voormalige Britse kolonie de combinatie van Aziatische en Westerse culturen toe en één ding is zeker: in Hong Kong raakt u nooit uitgekeken.

Penang, Maleisië
Prachtige stranden. Overvloedige cultuur. Rijke historie. Uitstekend eten. Er is meer te zien en te beleven in de ‘Parel van de Oriënt' dan een persoon kan verwerken! Eén van de meest multiculturele steden in heel Azië is Penang, een geconcentreerde versie van het gehele continent terwijl het tegelijkertijd haar eigen identiteit handhaaft.

Kuala Lumpur (Port Klang), Maleisië
Het altijd bruisende Kuala Lumpur of KL zoals het lokaal bekend staat, offerde jungleterrein op en creëerde één van de meest fascinerende architectonische landschappen op aarde. Het is een mix van inheemse Maleisische, Chinese keizerlijke en Europese invloeden. Vol met lekker eten, een vruchtbare kunstgemeenschap en een uitgebreid nachtleven heeft KL terecht een reputatie verdiend als een must see wereldbestemming.

Vind uw cruise!