Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.celebritycruises.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Celebrity Cruises.

070 3141555

Scheepvaartmuseum in Amsterdam

Scheepvaartmuseum in Amsterdam

Scheepvaartmuseum in Amsterdam

Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam is een inspirerend beginpunt van een zeevakantie met Celebrity Cruises. Deze plek vol van nautische historie en maritieme wetenswaardigheden ligt op kleine afstand van de Amsterdam Passenger terminal. Op 2 mei a.s. begint het Nederlandse cruiseseizoen voor Celebrity Cruises weer in Amsterdam. Kom lekker op tijd naar onze hoofdstad en combineer je cruise eens met een bezoek aan dit bijzondere museum.

Lees verder
Ontdek Tallinn met Celebrity Cruises

Ontdek Tallinn met Celebrity Cruises

Ontdek Tallinn met Celebrity Cruises

In het eerste deel van het Noord-Europa programma met Celebrity Cruises hebben we kennis gemaakt met de Berlijn. Dit is één van de zeven hoofdsteden die je bezoekt tijdens deze interessante zeereis met Celebrity Silhouette vanuit Amsterdam. Onbekender maar daarom zeker niet minder leuk is Tallinn, de hoofdstad van Estland. Dit is een van de best bewaarde hoofdsteden van Noord-Europa. Je waant je in de middeleeuwen als je door Vanalinn, het oude centrum loopt. Omdat je helaas maar één dag hebt voor deze prachtige stad, zal ik je net als voor Berlijn vijf tips geven zodat je het maximale plezier uit je bezoek kunt halen.

Lees verder
Europe Savings met Celebrity Cruises

Europe Savings met Celebrity Cruises

Europa met Celebrity Cruises

Komend voorjaar en zomer biedt Celebrity Cruises weer volop keuze voor cruises naar o.a. Noord-Europa. Op de afgelopen Vakantiebeurs was er veel vraag naar vakanties voor Scandinavië. Tijdens een cruise kun je meerdere landen in één reis combineren. Als je vanuit Amsterdam vertrekt, hoef je bovendien niet op een kilo bagage meer te letten. Celebrity Silhouette begint vanaf 2 mei a.s. vanuit Amsterdam met haar Noord-Europa programma. Als Scandinavië en St. Petersburg al lang op je bucket list staan, is dit een mooie kans.

Lees verder
Alaska a Cool Cruise

Alaska a Cool Cruise

Wil jij ook wel eens ‘into the wild’? Dat kan in 2016 met Celebrity … 

De Alaska-cruise is een van mijn meest dierbare reisherinneringen. Het vertrek uit Vancouver, de tocht door de Inside Passage, op berenjacht met de kapitein, per mountainbike op verkenning en kaarten versturen vanaf het meest noordelijke punt dat ik heb bereikt. Een onvergetelijke reis die ik iedere cruiseliefhebber van harte kan aanbevelen. Als je nog wat extra vakantiedagen hebt, is een verlenging in Vancouver een echte traktatie.

Lees verder
Aruba one happy island

Aruba one happy island

Tijdens mijn reizen vind ik het altijd leuk als ik ergens kom waar een verbinding ligt met ons eigen land. Mede daarom is het Caraïbisch gebied een heerlijke bestemming om op vakantie te gaan. Deze winter biedt Celebrity Eclipse veel mogelijkheden om bijvoorbeeld de ABC-eilanden te verkennen. Dus zeg eens A en begin je avontuur op Aruba. Wat weet jij van dit eiland?

Lees verder