Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • CEL_SHX_Vancouver-4.jpg

Canada/New England

Celebrity Cruises

Klik hier om te zien welke Celebrity Cruises afvaarten in 2019 naar Canada/New England gaan. 

Corner Brook, Newfoundland
Aan de oostkust van Canada, op het eiland provincie Newfoundland, vindt u Corner Brook. Corner Brook is een stad die is gelegen tegen een achtergrond van een ontzagwekkende natuurlijke omgeving, waaronder bossen, rotsachtige kustlijn, prachtige fjorden en een overvloed van eilanden voor de kust. De stad ligt verscholen in de Long Range Mountains, een deel van de Appalachian Mountains. Hoewel het landschap ruig is, staan de mensen van Newfoundland bekend om hun warme, vriendelijke gastvrijheid. Reis naar Corner Brook, het avontuur wacht!

Bar Harbor, Maine
Bar Harbor heeft een aantal van de meest spectaculaire landschappen aan de Oostkust. Aan de oostkant ligt Mt. Desert Island, dat is omgeven door Acadia National Park. Het kiezelstrand en de granieten rotsen, majestueuze bergen en de blauwe wateren van de Rockefellers, Astors en Vanderbilts trok meer dan 200 jaar al vele bezoekers en blijven de bezoekers van vandaag de dag verwonderen.

Boston, Massachusetts
De bakermat van de Amerikaanse Revolutie en één van de oudste steden in de Verenigde Staten, blijft Boston dé metropool van New England. Met een ongeëvenaarde geschiedenis, de oude New England charme en kosmopolitische verfijning biedt Boston een fascinerende reiservaring voor elke bezoeker.

Vind uw cruise!