Akkoordakkoord
Logo AMCA

www.royalcaribbean.nl is onderdeel van de site www.amca.nl.
Amca is in Nederland de vertegenwoordiger van Royal Caribbean International.

070 3141555

  • CEL_Cococay Kayak 006.jpg
  • CEL_Cococay Snorkel 007 Snorkel Shack.jpg

Caribbean

Celebrity Cruises

Klik hier om te zien welke Celebrity Cruises afvaarten in 2019 naar de Caribbean gaan.

Key West , Florida

Ernest Hemingway maakte van het kleurrijke Key West zijn thuis en u zult begrijpen waarom. Thuisbasis van de hedendaagse avonturiers, kunstenaars en dichters. De charmante oude binnenstad van het eiland wemelt van restaurants, bars en unieke winkels. Voeg hier ongerepte koraalriffen, kokospalmen en een relaxte houding aan toe en het is duidelijk waarom zo veel bezoekers Key West nooit meer willen verlaten.

Miami, Florida
Opwindende, internationale stad van Zuid-Florida is veel meer dan de poort naar Latijns-Amerika. Het is een van 's werelds meest populaire vakantiebestemmingen. Met zijn wereldberoemde stranden, ongeëvenaarde nachtleven, unieke culinaire ervaringen en Latijnse smaak  is dit een plaats waar u graag zult willen verblijven. Alvorens u vertrekt uit Miami als startpunt van uw cruise, maak een tour zodat u optimaal geniet van deze bruisende stad.

Fort Lauderdale, Florida
Fort Lauderdale ligt aan de Atlantische Oceaan aan de monding van de New River, 25 mijl ten noorden van Miami. Het warme tropische weer trekt het hele jaar door veel mensen. Voor de zonaanbidders heeft de maar de stad verschillende standen. Er zijn ook veel recreatieve waterwegen met uitgebreid aanbod aan faciliteiten en toegang tot elke denkbare watersport. Verder is er een grote verscheidenheid aan fascinerende musea en trendy restaurants en een scala aan uitgaansgelegenheden.

Oranjestad, Aruba
Gelegen aan de schilderachtige zuidkust is Oranjestad is de hoofdstad van Aruba waar de traditionele en veelkleurige huizen met bewerkte houten deuren en typische Nederlandse tegels u welkom heten. De charme van de stad vormt een aanvulling op de schoonheid van deze populaire Caribische eiland waar de Nederlandse en inheemse culturen zijn samengesmolten en Aruba haar unieke sfeer geven. Bezoekers kunnen genieten van deze cultuur, samen met prachtige stranden, uitstekende snorkelmogelijkheden en een bruisend nachtleven.

Tortola, British Virgin Islands
Tortola - Palmbomen zwaaien zachtjes in de warme tropische wind. Exotische muziek. En de beste witte zandstranden die je kunt bedenken.  En dat is nog maar de noordkant van het eiland. Aan de zuidkant liggen Tortola 's ruige bergwegen die u leiden naar spectaculaire uitzichten. Er is geen gebrek aan avontuur hier! Huur een bootje en ga varen. Pak uw duikuitrusting en ga wrakduiken. Er is zoveel te doen, waar zou u nog op wachten?

Vind uw cruise!